Wijnproeverij

We gaan 2021 maar eens goed van start. We organiseren een wijnproeverij op vrijdag 22 januari. Dit jaar hebben we alleen een andere opzet vanwege Covid-19 en de regels van het RIVM/ regeringsbeleid wat we moeten volgen.  

 De locatie wordt makkelijk, namelijk het wordt een thuisproeverij. Deze keer zal er een pakket thuis gebracht worden met daarin 6 wijntjes en bij elke wijn een klein hapje van cateringbedrijf De Hofmeester uut Drenthe. Inmiddels is Allard Hingstman de vaste waarde geworden bij de proeverij en hij zal ook deze editie opluisteren met waardevolle kennis over de mooie wijnen. Dit zal deze keer digitaal verlopen via een Zoom sessie, waarbij mensen kunnen inloggen en vragen kunnen stellen. 

Datum: vrijdag 22 Januari
Locatie: thuis
Aanvang: 20.30 uur online.
Eigen bijdrage leden: € 10, per persoon. 

Niet Leden kunnen ook gerust meedoen. De kosten zijn dan € 20, per persoon. 

Vooraf graag overmaken naar NL69RABO0373856601 t.n.v. Buurtvereniging de Nagtegael 

Naast het wijnpakket met de hapjes kunt u ook een extra borrelpakket bestellen. Dit na tips van de vorige proeverij. 

Het is een heerlijk, uitgebreid borrel pakket samengesteld door cateringbedrijf De Hofmeester uut Drenthe voor 2 personen. Kosten hiervan zijn 20 euro. 

Uiterlijke opgavedatum is Zondag 17 januari. 

Mocht u met meer dan 2 personen zich willen aanmelden, kunt u na uw aanmelding een mail sturen naar activiteiten@nagtegael.net met de extra gegevens van de personen, zodat wij deze kunnen verwerken en controleren.
Het pakket wordt bij uw voordeur neergezet. (Eind van de middag) 

 Wij hopen er een gezellige avond van te maken! 

 De activiteitencommissie