Digitale Kerstworkshop

Een kleine verrassing! De kerstworkshop kan toch ook dit jaar doorgaan. Digitaal! Pakketjes worden samengesteld en thuis afgeleverd. Via Teams zal Mirjam instructies geven en zelf live een kerststukje maken als voorbeeld.

De data van de digitale sessies zijn op dinsdag 8 en woensdag 9 december!

We raden aan om minimaal een half uur voor de start van de sessie in te bellen bij Teams. We zullen een link sturen naar de opgegeven mailadres en via deze link kom je automatisch op de juiste pagina voor eventuele installatie of alleen aanmelding via de webpagina. Voor het programma dat we gebruiken is het niet verplicht iets te installeren maar wil je ook de andere deelnemers zien dan raad ik aan dit toch te doen. Mochten er problemen zijn met inloggen dan kunnen we ondersteunen via de mail wordt een telefoonnummer doorgegeven voor technische problemen. Iedereen kan vanaf 19.00 uur inbellen, zodat wij om 19.45 uur van start kunnen gaan.

De eigen bijdrage voor de avond is 10 euro per persoon, de rest wordt door de buurtvereniging betaald. Het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol!
Opgegeven kan tot 21 november.
Bij voldoende opgaven kunnen beide avonden doorgaan.

Wij hopen er met elkaar gezellige avonden van te maken!