Platform

Het platform is in de wijk de Nagtegael al weer langere tijd aanwezig. Wellicht denkt u een platform in de wijk Nagtegael, waarvoor was deze ook alweer?

Het platform is overkoepelend voor de wijkverenigingen die in Nagtegael aanwezig zijn. Voor de gemeente is het platform ook een gesprekspartner en inwoners kunnen met wijkpunten terecht bij het platform. Op dit moment lijkt het vrij rustig te zijn in de wijk, maar als er wijkpunten zijn hoort het platform het graag. Tenslotte zijn wij er voor wijkbelangen voor alle inwoners van de wijk de Nagtegael. Ook zijn wij als platform benieuwd wat u nu belangrijk vindt in de wijk. Als inwoner van de wijk de Nagtegael kunt u een beroep op ons doen. Dit kan als u vragen heeft t.a.v. de infrastructuur in de wijk, als u klachten heeft t.a.v. de wijk en natuurlijk ook als u opmerkingen heeft. Wij spreken niet alle inwoners van de wijk, maar zijn wel benieuwd naar wat er leeft t.a.v. de wijk. Door de gemeente worden wij ook wel gevraagd mee te denken, bijvoorbeeld afgelopen jaar m.b.t. een wijziging van het bestemmingsplan. Daarnaast heeft het platform ook contact met de buurtverenigingen.
U kunt ons bereiken via de email: platformnagtegael@gmail.com of telefonisch bij Jan Kuik. Daarnaast bestaat het platform uit Jan Brinkman.

Mocht u zelf ideeën vragen voor ons hebben horen wij dit graag van u.

Jan Kuik: 0593-542526 / 06 515 54 515
Jan Brinkman: