Lid worden

Hier kunt u zich opgeven d.m.v. bijgaand aanmeldingsformulier. Wilt u liever een e-mail sturen dan kunt u deze richten aan ledenadministratie van de buurtvereniging. Vermeld in uw mailLid worden uw naam, adres, samenstelling van uw huishouden (alleenstaand, gezin/samenwonend) en eventueel het aantal kinderen met namen en geboortedata. Uw gegevens  worden dan opgenomen in de ledenlijst.

Contributie

  • € 20,- per huishouden per jaar

Betaalwijze

  • Bank: RABO bank
  • Bankrekeningnummer: NL69RABO0373856601
  • t.n.v. buurtvereniging de Nagtegael

Na aanmelding en betaling van de jaarlijkse contributie, ontvangt u in het vervolg de uitnodigingen voor alle buurtactiviteiten van onze activiteitencommissie. Op onze Facebook pagina vind u tevens een overzicht van al onze activiteiten.

Na verwerking van uw aanmelding zal er contact met u worden gezocht door de ledenadministratie van onze buurtvereniging.

Wij hopen u spoedig te mogen ontmoeten als nieuw lid van ons buurtvereniging!

Het aanmeldingsformulier wordt u aangeboden in een PDF file. Deze is te lezen met Adobe reader. Indien u deze software niet op uw computer heeft staan dan kunt u deze eventueel gratis downloaden door op het logo te klikken van Adobe. Dit overigens voor geheel eigen risico.
welkom