Wijkfeest Nagtegael

Pak je agenda er maar vast bij, want in het weekend van 22 en 23 september viert heel Nagtegael feest!

 

We zetten een grote feesttent neer op het grasveld aan de Braamlaan en daarin en omheen is dit het programma:
– Vrijdagavond 22 september 19:30:        Silent disco voor de oudere jeugd (10 t/m 16 jaar)
– Zaterdagmiddag 23 september 13:00:  Kinderprogramma met allerlei leuke activiteiten, tot 17:00 uur. (2 t/m 13 jaar)
– Zaterdagavond 23 september 20:30:    Coverband The Flu Fighters! (www.theflufighters.nl)

 

Houd onze Facebookpagina en de website (www.nagtegael.net) in de gaten voor updates over het wijkfeest. De feestcommissie is namelijk druk bezig om alles te regelen de komende periode.
Voor de duidelijkheid: het feest is voor iedereen op Nagtegael. Het maakt dus niet uit aan welke kant van het kanaal je woont. Of je lid bent van de buurtvereniging maakt ook niet uit. Iedereen is welkom!

 

Het feest wordt financieel gezien mede mogelijk gemaakt door de subsidie #frissedoorstart vanuit #provinciedrenthe en door bijdragen vanuit #up2you#jeugdaanzet, #Postcode loterij buurtfonds, Platform Nagtegael en Buurtvereniging De Nagtegael.
De eerste lokale ondernemers die het feest financieel steunen zijn ook al bekend: Buro Smit – Bouwkundig Ontwerp Advies, Wijshake Bouw, Poiter Design, Hunebouw en Egbert Jan Catering. Hier zijn we uiteraard ontzettend blij mee!

 

We zijn nog op zoek naar meer (lokale) ondernemers die het feest willen steunen. We gaan er uiteraard nog op uit, maar als we niet bij je langskomen mag je je uiteraard ook bij ons melden. Als je wilt kun je een reclamebord of -vlag komen brengen voor bij de feesttent.

 

Wij hebben er alvast zin in, graag tot ziens in september!

 

Groetjes van de feestcommissie