Blotevoetenpad

Een woensdagmiddag activiteit, nl. met je blote voeten heerlijk door de modder. Bij Buitencentrum Drents-Friese Wold ligt een bijzonder pad: het blotevoetenpad. De naam zegt genoeg: schoenen en sokken uit, en lopen maar! Voel met je blote voeten het zand tussen je tenen, het koele water, zacht prikkende dennennaalden en takjes. Een prikkelende wandeling voor je blote voeten, die meestal toch verstopt zitten in een paar schoenen. De afstand van 2 km is voor menigeen te doen. Aan het eind van de route kun je je voeten afspoelen, neem daarom wel een handdoek mee. Na afloop heeft de activiteitencommissie een glas ranja voor je klaar staan.

Voor de de kosten hoef je het niet te laten, die zijn nl. € 1,– per persoon. Je hoeft alleen maar een handdoek mee te nemen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan, geef je dan AUB op vóór zondag 15 juli.

Verzamelen / vertrek  : woensdag 19 juli 2017  om 14.30 uur (terug ca. 17:30 uur)
Waar                                 : vanaf speelplaats Saliebrink

Aanmelden kan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Geef naast aantal deelnemers en leeftijd aub ook aan of je de mogelijkheid hebt om te rijden en hoeveel mensen je mee kunt nemen in je auto? De betaling hoef je pas op de dag zelf mee te nemen.

    Aantal deelnemers vanaf 13 jaar

    Aantal kinderen t/m 12 jaar

    Event. opmerking (bijv. een plaats vrij in auto, indien je wel/niet kunt rijden)