Klimpark Grolloo

Heb jij zin om vlak voor de zomervakantie mee te gaan met deze leuke, spannende en snelle activiteit?? Niet geschikt als je hoogtevrees hebt….. ?

Op zaterdag 7 juli willen om 14:00 uur twee uur gaan klimmen bij het klimpark in Grolloo. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen zich (onder begeleiding) opgeven. Maar ook voor volwassenen is dit een leuke activiteit.

Er zijn verschillende parcoursen die gedaan kunnen worden. Je begint eenvoudig en het wordt steeds uitdagender. Na afloop van de instructie, die ongeveer 20 minuten duurt, heb je 2 uur klimtijd. Je kan dan, afhankelijk van je snelheid, 3 à 4 parcoursen doen. Om mee te mogen doen aan deze parcoursen moet je minimaal 8 jaar en 1,30 meter groot zijn.

Voor de kinderen vanaf 5 jaar is er een kleintjes klimpark, voor kinderen tot een lengte van 1,35 meter.  De hindernissen zijn vergelijkbaar met de hindernissen van het normale klimpark, het is alleen wat lager. Kinderen moeten begeleid worden door een volwassene die gedurende het klimmen toezicht houden vanaf de grond.

Wanneer: 7 juli vanaf ca. 14:00 uur

Vertrek: 13.30 uur vanaf Saliebrink

Voor wie: Voor iedereen zonder hoogtevrees, vanaf 5 jaar en 1.30 meter groot.

Kosten €  – per persoon

Aanmelden kan uiterlijk t/m vrijdag 29 juni a.s. (i.v.m. reservering) door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Geef naast aantal deelnemers en leeftijd a.u.b. ook aan of je de mogelijkheid hebt om te rijden en hoeveel mensen je mee kunt nemen in je auto? De betaling hoef je pas op de dag zelf mee te nemen.

    Aantal deelnemers 7 jaar en ouder

    Aantal kinderen t/m 6 jaar

    Event. opmerking (bijv. een plaats vrij in auto, indien je wel/niet kunt rijden)