Buurtvolleybaltoernooi 23 juni

Het jaarlijkse buurtvolleybaltoernooi gaat binnenkort van start. Het toernooi is dit jaar op een zaterdag. Onze buurtvereniging doet hier al jaren enthousiast aan mee.

Kortom, het toernooi is een groot succes en vooral heel gezellig. Natuurlijk willen we dit jaar ook weer meedoen!

Het Kerkhove buurtvolleybaltoernooi wordt gehouden op zaterdag 23 juni op het sportveld van KV Vitesse (naast de Drenthehal).  Iedereen vanaf groep 5 mag meedoen. 

De categorieën zijn:

 • Mini’s (groep 5 en 6)
 • Maxi’s (groep 7 en 8)
 • Jeugd
 • Dames
 • Heren
 • 35+ mixteam

TRAININGEN
Uiteraard moet er weer flink geoefend worden – we hopen dat je er elke training kunt zijn of 1x in de week – We gaan er vanuit dat als je je opgeeft, je tenminste 3 trainingen mee traint. We gaan vanaf dinsdag 15 mei a.s. op de dinsdag- en vrijdagavond trainen op het sportveldje aan de Braamlaan.

De trainingstijden zijn als volgt:

 • Mini’s / maxi’s –  18.30 uur – 19.15 uur
 • Jeugd –                 19.15 uur – 20.00 uur
 • Senioren  –          20.00 uur – 21.00 uur

De trainingen zullen worden verzorgd door Marry Nederhoed. Mocht er nog iemand zijn die ook wel wil helpen bij de trainingen van de mini’s en maxi’s dan horen we dat graag! (mogelijk als maatschappelijke stage!)

COACHES GEZOCHT
Coach-gezocht_web-300x224De mini’s en maxi’s hebben tijdens het toernooi een coach nodig die hen ondersteunt, aanmoedigt en zorgt dat zij op tijd op het juiste veld staan. Wil jij hun coach zijn? Geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier dat hieronder is bijgevoegd of via genoemde e-mailadressen.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Gerhard Stegehuis (AC lid) via email of Marry Nederhoed via email

AANMELDEN
Aanmelden is gratis. Tijdens het toernooi wordt er door de buurtvereniging voor koffie/thee en limonade gezorgd. Als je mee wilt doen geef je dan via onderstaand aanmeldingsformulier, zodat wij het aantal groepen kunnen doorgeven. Kijk goed in je agenda want als de wedstrijdschema’s eenmaal gemaakt zijn, rekenen we ook op je komst. Kun je één avond niet, dan kunnen we meestal wel een wissel regelen.

  Aantal mini's (groep 5 en 6)

  Aantal maxi's (groep 7 en 8)

  Aantal jeugd

  Aantal dames

  Aantal heren

  Aantal 35+ mixteam

  Groep

  Ik ben lid van een volleybalvereniging
  JaNee

  Ik meld mij aan als ouder om coach te zijn bij:

  Ik kan wel 1 avond coach zijn bij