Buurtbarbeque

Noteer het alvast in uw agenda, zaterdag 4 juni buurtbarbecue (vanaf 18.00 uur).
Onze jaarlijkse buurtbarbecue wordt steeds populairder. Barbeque In wezen is het een real life sociaal gebeuren waarbij men elkaar beter kan leren kennen tijdens een beregezellige buurtbarbecue. troffee groot
Daarnaast is het een leuke afsluiter van het buurtvolleybaltoernooi dat voorafgaand op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt gespeeld. Onze buurtvereniging zal zonder meer ook dit jaar enkele finaleplaatsen weten te bereiken.

Om budgettaire redenen doet de activiteitencommissie de catering zelf. Wees gerust, u zult niets tekort komen. Er zijn vegetarische spiesjes, heerlijke barbecue worstjes, onvergetelijke spareribs, pittige drumsticks, ouderwetse speklapjes (misschien wel met zwoerd), een niet te vergeten hamburger en diverse soorten salades. Wij plaatsen een tapinstallatie met een heerlijk biertje en een koelkast voor witte wijn, rosé en frisdranken.

De kosten bedragen € 7,50 p.p. vanaf 8 jaar en ouder. Kinderen tot 8 jaar betalen € 2,50 p.p. Ook het drinken is hierbij inbegrepen.

I.v.m. het organiseren en plaatsen van bestellingen dienen wij uw opgave uiterlijk zaterdag 28 mei ontvangen te hebben. Uw opgave kunt u doen door onderstaand formulier ingevuld naar ons door te sturen. Geef bij opgave je adres, namen en leeftijden van de barbecue’ers op.

De financiële bijdrage graag eveneens uiterlijk 28 mei in een envelop (met naam erop) bij Frits Noorman (Tormentillaan 3) of bij Gerhard Stegehuis (Weegbreelaan 18) afgeven of in de bus doen.
springkussen-farm (3)Voor de kleinsten zal een luchtkussen aanwezig zijn en kunt u meezingen op de muziek van Guus Meeuwis, Bruce Springsteen of misschien wel van de Havenzangers.

Graag tot ziens op zaterdag 4 juni (vanaf 18.00 uur)!

 

014

Aanmelden Buurtbarbeque